Referenssit

Tutustu toteuttamiimme kampanjoihin ja asiakkaisiimme!

Ice Power

Ice Power on kotimainen Avainlipputuote. Treenin jälkeen käytettynä Ice Power nopeuttaa palautumista ja vähentää lihasarkuutta. Ice Power kylmägeelin on tieteellisesti osoitettu vähentävän kipua ja nopeuttavan paranemista pehmytkudosvammoissa. Ice Power kampanja pyöri kaikissa digitauluissa koska saavat kiinni loistavasti kohderyhmänsä liikuntapaikoilta.

RUSH Trampoliinipuisto

Rush Helsinki avattiin huhtikuussa 2016 pohjoismaiden ensimmäisenä trampoliinipuistona. Puistosta löytyy monipuolisia aktiviteettipisteitä ajanviettoon, hurvitteluun sekä tavoitteelliseen harjoitteluun. Liikuntapaikkojen digitaulukampanjalla saadaan loistavasti kiinni nuori liikunnallinen kohderyhmä.

Boknäs

Boknäs on suomalainen perheyritys. Se perustettiin vuonna 1996. Toiminta sai alkunsa Töölössä sijainneesta Helsingin Antikvariaatista. Tämän päivän Boknäs-valikoima ja palvelumalli on tarjota laadukkaita ja yksilöllisiä sisustusratkaisuja. Boknäsin kampanja digitauluissa tavoittaa aktiiviset liikunnalliset aikuiset ja junioreiden vanhemmat.

Asiakkaitamme

asiakkaiden kommentteja

”Aktiiviset ja liikuntaa harrastavat ihmiset omat mielenkiintoinen kohderyhmä Boknäsille. Monipuolinen tuotevalikoimamme tarjoaa vaihtoehtoja laadukkaista tuotteista kiinnostuneille ihmisille. Uuden verkkokauppamme lanseeraukseen tehty mainoskampanja Sport Familyn näytöissä nosti huomattavasti kävijämääriämme verkkosivuilla sekä kasvatti myyntiämme ja samalla saimme myös tuettua nuorisourheilua, aivan loistava yhtälö! Tulemme jatkossakin käyttämään Sport Familyn palveluja.”
Jokko Salmevaara
Boknäs Oy / Toimitusjohtaja

RAkkaudesta urheiluun