Diginäytöt liikuntapaikoilla

Diginäytöt numeroina

1
Liikunta- keskusta
1
Diginäyttöä
1
Kävijää vuodessa
1
Kontaktia kuukaudessa
1
Kontaktia viikossa

mainostaja!

Ota haltuun haastava kohderyhmä tyylikkään digitaalisesti mainostaulujemme avulla. Tavoitat paikalliset kuluttajat juuri silloin, kuin he viettävät vapaa-aikaa taulujen läheisyydessä. Digitaulujen sisältöön on aikaa keskittyä ja sanomasi tulee toistojen myötä nähdyksi.

Liikuntapaikat paikkakunnittain

Helsinki

Mäkelänrinteen Uintikeskus

Kävijämäärä n. 750 000 / v.

Suomen suosituin uimahalli on paratiisi sekä matkauimareille että polskuttelijoille. Se on Suomen suurin ja ensimmäinen kansainvälisten arvokisojen vaatimukset täyttävä uimahalli, joka toimii myös kansainvälisten arvokisojen näyttämönä. Keskuksessa on uimahallin lisäksi palloiluhalli, kuntosali, solarium, aerobic-sali ja kahvila, jossa diginäyttö sijaitsee

Töölön kisahalli

Kävijämäärä n. 700 000 / v.

Kisahalli palvelee hyvin monipuolisesti helsinkiläisiä kuntoliikkujia sekä nuoriso urheilijoita. Säännöllistä kilpailutoimintaa järjestetään koripallossa, lentopallossa, miekkailussa, nyrkkeilyssä ja voimistelussa. Diginäyttö sijaitsee sisäänkäynnin edessä kahvilaa vastapäätä.

Vuosaaren Urheilutalo

Kävijämäärä n. 650 000 / v.

Itä-Helsingin monipuolisin liikuntapaikka, jossa kaksi allasosastoa sekä palloilu-, kuntosali- ja ryhmäliikuntatilat. Lajeina mm. koripallo, lentopallo, salibandy. Diginäyttö sijaitsee sisääntuloaulassa, kahvilan välittömässä läheisyydessä.

myllypuron liikuntamylly

Kävijämäärä n. 600 000 / v.

Liikuntamylly palvelee monipuolisesti pääkaupunkiseudun kuntoliikuntaa, huippu- urheilua ja on yksi yleisurheilun valtakunnallisista harjoittelukeskuksista. Säännöllistä kilpailutoimintaa järjestetään yleisurheilussa, voimistelussa ja salibandyssä.

Itäkeskuksen uimahalli

Kävijämäärä n. 500 000 / v.

Idän tropiikiksikin kutsuttu Itäkeskuksen uimahalli on koko perheen virkistyskeskus. Uimahallissa polskitaan kolmessa altaassa, rentoudutaan porealtaassa, peuhataan vesiliukumäissä, karaistutaan kylmävesialtaassa ja lämmitellään viidessä normisaunassa sekä höyrysaunassa. Hallissa on myös kuntosali ja kahvio.

Pirkkolan liikuntapuisto

Kävijämäärä n. 500 000 / v.

Pirkkolan liikuntapuisto on liikuntapaikkojen keskittymä, johon kuuluu palloilu- ja uimahalli, kuntosali sekä useiden eri lajeille tarkoitettuja urheilukenttiä sekä jäähalli. Liikuntapuistossa voi harrastaa mm. jalkapalloa, käsipalloa, koripalloa, lentopalloa, voimistelua, taitoluistelua ja jääkiekkoa. Diginäyttö sijaitsee päärakennuksen kahvilassa.

töölön urheilutalo

Kävijämäärä n. 270 000 / v.

Urheiluhallit Töölö avattiin peruskorjauksen jälkeen yleisölle joulukuussa 2019. Uudistetulla allasosastolla vesiliikunnan ystäviä odottavat iso allas, vesiliikunta-allas ja rentoutumisallas Töölössä
on myös kattava moderni kuntosali sekä kaksi ryhmäliikuntasalia. Treenin jälkeen voi rentoutua kahvilassa jossa myös digitaulu sijaitsee.

kallion urheilutalo

Kävijämäärä n. 230 000 / v.

Vuonna 1962 avattu, aito stadin halli Brahen kentän vieressä. Urheilutalossa on uimahalli, palloiluhalli, kuntosali ja keilahalli, ja 25 ja 50 metrin pituiset ampumaradat sekä kokoustiloja. Näiden yhteydessä toimii myös kahvila Pelinainen. Diginäyttö sijaitsee sisääntulo aulassa siten että se tavoittaa sekä uimassa ja salilla kävijät että palloiluhallia käyttävät.

Malmin Uimahalli

Kävijämäärä n. 200 000 / v.

Vuonna 2014 remontoitu viihtyisä ja valoisa uimahalli Malmitalon vieressä. Hallissa on 25m allas, virkistysalla, hierovia suihkuja, kylmävesiallas ja ulkokahluuallas. Lisäksi hallista löytyy ryhmäliikuntatilat ja kuntosali. Diginäyttö sijaitsee hallin kahvilan yhteydessä.

Malmin Jäähalli

Kävijämäärä n. 250 000 / v.

Hallissa on kolme kaukaloa, joista yhdessä on
500 hengen katsomo, kahvila, teroituspalvelu ja neuvotteluhuone. Halli toimii Red Wingsin, IHK:n ja OKK:n harjoitus ja peliareenana. Suurin osa käyttäjistä on jääkiekon tai taitoluistelun harrastajia.

Vuosaaren jäähalli

Kävijämäärä n. 200 000 / v.

Aimo Mäkinen Areenassa on kaksi kaukaloa, 170 hengen katsomo, kahvila. Hallin pukuhuoneet toimivat myös Vuosaaren urheilupuiston jalkapalloilijoiden käytössä. Halli toimii Vuosaaren Viikinkien kotiareenana. Suurin osa käyttäjistä on jääkiekon tai taitoluistelun harrastajia.

Paloheinän Jäähalli

Kävijämäärä n. 220 000 / v.

Vuonna 2003 rakennettu Jäähalli pitää sisällään kaksi kaukaloa ja kahvilan. Hallissa on kova käyttöaste ja sitä käyttävät niin juniori jääkiekkoseurat että taitoluistelijat. Jäähalli toimii HIFK:n ja HJK:n junioriseurojen harjoitus- ja pelihallina. Diginäyttö sijaitsee alakerran sisääntuloaulassa.

Kaarelan jäähalli

Kävijämäärä n. 200 000 / v.

Vuonna 2018 auennut kahden kaukalon halli jossa myös iso kahvila-alue. Jäähalli toimii Karhu-Kissojen kotiareenana. Diginäyttö sijaitsee alakerran sisääntulon ja ravintolan välittömässä läheisyydessä. Suurin osa käyttäjistä on jääkiekon tai taitoluistelun harrastajia.

Talin keilahalli

Kävijämäärä n. 120 000 / v.

Keilahalli on osa Talin liikuntapuiston monipuolisia liikuntapalveluita. Hallissa keilaavat niin ammattilaiset, aloittelijat kuin hohtokeilaajatkin. Perhehohtokeilauksesta on muodostunut lapsiperheiden suosikki. Diginäyttö sijaitsee yläkerran sisääntulon
ja ravintolan välittömässä läheisyydessä. Hallissa mahdollisuus myös isompaan näkyvyyteen.

Vantaa

Tikkurilan urheilutalo

Kävijämäärä n. 250 000 / v.

Urheilutalolla on mahdollisuus pelata lukuisia eri liikuntalajeja kuten koripalloa, lentopalloa ja salibandya sekä voimailua, painia, nyrkkeilyä ja budolajeja. Palloiluhalli toimii Tikkurilan Tiikereiden ja Vantaan Vetureiden kotikenttänä. Urheilutalon yhteydessä toimivat myös Hotelli Tikkurila, Tikkurilan keilahalli ja Tikkurilan biljardisali.

Myyrmäen urheilutalo

Kävijämäärä n. 300 000 / v.

Myyrmäen urheilutalo on Länsi-Vantaan suosituin liikuntapaikka. Urheilutalo toimii SB Vantaan ja käsipalloseura Atlaksen kotihallina. Tiloihin kuuluu lisäksi myös painitilat, voimistelusali, voimailutilat sekä uimahalli. Diginäyttö sijaitsee kahvilan tiloissa.

Vantaan Aktia Areena

Kävijämäärä n. 200 000 / v.

Aktia Areenalla pelataan jalkapallon piirisarjan ottelut ja turnausotteluita läpi kauden. Marras- ja maaliskuun välisenä aikana pelataan talvisarjaa lähes joka viikonloppu. Halli tarjoaa erinomaiset puitteet niin harjoitteluun kuin pelaamiseenkin ympäri vuoden.

Peakfin Areena Korso

Kävijämäärä n. 120 000 / v.

Korson urheilukenttällä sijaitseva kuplahalli on keväästä 2017 lähtien ollut pysyvästi ylhäällä ja siellä pelataan jalkapalloa ympäri vuoden. Kenttä toimii Korson Palloseuran kotikenttänä ja hallissa pelataan piirisarjan otteluita sekä useita turnauksia koko kauden aikana. Hallissa on myös kahvila kesäterassilla sekä urheiluvaruste myymälä.

Espoo

Tapiolan Honkahalli

Kävijämäärä n. 200 000 / v.

HonkaHalli toimii Tapiolan Hongan harjoitus ja otteluhallina sekä useiden tapahtumien tapahtumapaikkana. Hallissa järjestetään mm. Tapiolan Hongan jokavuotinen Talvijuhla, koululaisten koripalloturnauksia ja Tallink Tournament. Diginäyttömme sijaitsee kahvilassa.

Espoonlahden urheilupuisto

Kävijämäärä n. 300 000 / v.

Espoonlahden urheilupuisto on monipuolinen liikuntapaikka, josta löytyvät jalkapallokenttiä, ulkojääkiekkokenttä, urheiluhalli, jäähalli, katukoriskentät, skeittipuisto sekä ulkokuntoalue. Diginäyttö sijaitsee Espoon palloseuran kahvilan ikkunassa ulospäin sijoitettuna.

Leppävaaran uimahalli

Kävijämäärä n. 550 000 / v.

Uimahallista löytyy mm. hyppyallas, terapia-allas, kylmävesiallas, porealtaat, kaksikerroksinen kahvila-ravintola. Uimahallin yhteyteen toteutetun maauimalan alueella on 50-metrinen, 10-ratainen kilpa-allas, monitoimiallas, kahluuallas, 3-ratainen vesiliukumäki, kaksi rantalentopallokenttää, katukoripallokenttä sekä leikkialue.

Espoonlahden Uimahalli

Kävijämäärä n. 350 000 / v.

Espoonlahden uimahalli on vuonna 1983 valmistunut uimahalli josta löytyy 50 metriä pitkä ja 8-ratainen uima-allas ja lisäksi rakennuksessa toimii muun muassa kuntosali, hieroja, parturi ja kahvila. Diginäyttö sijaitsee sisääntuloaulan tiloissa.

Keski-Espoon Uimahalli

Kävijämäärä n. 220 000 / v.

Halli toimii heinäkuussa 2003 valmistuneessa Kaivomestari-rakennuksessa, jossa toimivat myös kuntosali, liikuntahalli, fysioterapia ja kahvila. Diginäyttö sijaitsee sisääntuloaulan tiloissa.

muu uusimaa

Tuusulan uimahalli

Kävijämäärä n. 250 000 / v.

Uimahalli sijaitsee keskeisellä paikalla Tuusulassa. Se on niin aikuisten kuin nuorten aktiivisessa käytössä. Hallissa on myös kuntosali. Diginäyttö sijaitsee sisääntulon välittömässä läheisyydessä, siten että kaikilla on mahdollisuus nähdä se.

Järvenpään Areena

Kävijämäärä n. 100 000 / v.

Auto-Arita Areena toimii Järvenpään palloseuran ja Kellokosken Alun harjoitus- ja otteluhallina. Siellä pelataan piirisarjan otteluita ja useita turnauksia kauden aikana. Diginäyttö sijaitsee näkyvällä paikalla buffetin välittömässä läheisyydessä.

Lohjan Uimahalli

Kävijämäärä n. 300 000 / v.

Virkistysuimala Neidonkeidas tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet vesiliikuntaan ja virkistäytymiseen kaikenikäisille. Uimalassa on myös kuntosali. Diginäyttö tavoittaa kaikki uimahallissa ja kuntosalilla kävijät.

Lohjan Tennari

Kävijämäärä n. 100 000 / v.

Sporttikeskus Tennari on monipuolinen liikuntapaikka jossa voi kuntosalin lisäksi harrastaa sisäpalloilulajeja mm. tennistä, lentopalloa ja koripalloa sekä kamppailulajeja mm. judoa, nyrkkeilyä ja painia. Diginäyttö on sijoitettuna sisääntulo aulaan.

kanta-häme

hämeenlinnan uimahalli

Kävijämäärä n. 330 000 / v.

Vuonna 2017 remontoidun uimahallin altaisiin lukeutuvat 25 metrin kilpauintiallas, hyppyallas, vesijumppa-/ kuntoallas, porealtaat, lastenallas ja ulkoallas. Uimahallissa on lisäksi kuntosali, n. 400m2 suuruinen liikuntasali sekä aulatilassa kahvio. Näyttömme sijaitsee aulassa kahvilan läheisyydessä.

Riihimäen uimala

Kävijämäärä n. 200 000 / v.

Urheilupuistossa sijaitseva uimahalli valmistui Riihimäen maauimalan yhteyteen vuonna 1979. Uimahallin yhteydessä sijaitsee myös kuntosali. Diginäyttö on sijoitettuna sisääntuloaulaan kahvion viereen.

Riihimäen urheilutalo

Kävijämäärä n. 100 000 / v.

1967 valmistunut Riihimäen urheilutalossa on liikuntasali, kuntosali, voimailusali, keilahalli ja kokoustilat. Diginäyttö sijaitsee heti sisääntuloaulan läheisyydessä.

Urheiluopistot

Kisakeskus

Kävijämäärä n. 100 000 / v.

Kisakeskus eli Kisis on luonnonläheinen urheiluopisto ja liikuntakeskus Kullaanjärven rannalla ja se tarjoaa monipuolista majoitusta ja palveluja myös vapaa-ajan liikuntaan. Kisiksessä voi harrastaa erilaisia sisä- ja ulkopelejä, sauvakävellä, käydä kuntosalilla, potkupyöräillä jne. Kisis sisältää mm. voimistelusalin ja voimailusalin sekä aulakahvilan.

Etsimme uusia yhteistyökumppaneita

URHEILUSEURAN/LIIKUNTAHALLIN PÄÄTTÄJÄ!

Haluatko digitaalisen infonäytön seurasi halliin? Näytön avulla saat seurasi/hallisi tiedotteita harrastuspaikoille ja samalla saat passiivista mainostuloa seurasi tai liikuntahallisi kassaan.

Liitä urheiluseurasi meidän verkostoon ja keskity seuran päivittäiseen tekemiseen. Meidän kautta voit hankkia juuri oikeanlaisen diginäytön teidän seuran tarpeisiin. Me hoidamme näytön päivityksen, korjauksen, vakuutukset ja sisällön.

MIKSI DIGINÄYTTÖ TEILLE?

Digitaalinen mainostaulu harrastuspaikallanne on täysin riskitön palvelu.