Diginäytöt liikuntapaikoilla

Diginäytöt numeroina

1
Liikunta- keskusta
1
Diginäyttöä
1
Milj. kontaktia vuodessa
1
Milj. kontaktia kuukaudessa
1
Kontaktia viikossa

mainostaja!

Ota haltuun haastava kohderyhmä tyylikkään digitaalisesti mainostaulujemme avulla. Tavoitat paikalliset kuluttajat juuri silloin, kuin he viettävät vapaa-aikaa taulujen läheisyydessä. Digitaulujen sisältöön on aikaa keskittyä ja sanomasi tulee toistojen myötä nähdyksi.

Liikuntapaikat paikkakunnittain

Helsinki

Mäkelänrinteen Uintikeskus

Tavoittavuus n. 1 500 000 / v.

Suomen suosituin uimahalli on paratiisi sekä matkauimareille että polskuttelijoille. Se on Suomen suurin ja ensimmäinen kansainvälisten arvokisojen vaatimukset täyttävä uimahalli, joka toimii myös kansainvälisten arvokisojen näyttämönä. Keskuksessa on uimahallin lisäksi palloiluhalli, kuntosali, solarium, aerobic-sali ja kahvila, jossa diginäyttö sijaitsee

Töölön kisahalli

Tavoittavuus n. 1 400 000 / v.

Kisahalli palvelee hyvin monipuolisesti helsinkiläisiä kuntoliikkujia sekä nuoriso urheilijoita. Säännöllistä kilpailutoimintaa järjestetään koripallossa, lentopallossa, miekkailussa, nyrkkeilyssä ja voimistelussa. Diginäyttö sijaitsee sisäänkäynnin edessä kahvilaa vastapäätä.

Vuosaaren Urheilutalo

Tavoittavuus n. 1 260 000 / v.

Itä-Helsingin monipuolisin liikuntapaikka, jossa kaksi allasosastoa sekä palloilu-, kuntosali- ja ryhmäliikuntatilat. Lajeina mm. koripallo, lentopallo, salibandy. Diginäyttö sijaitsee sisääntuloaulassa, kahvilan välittömässä läheisyydessä.

myllypuron liikuntamylly

Tavoittavuus n. 1 200 000 / v.

Liikuntamylly palvelee monipuolisesti pääkaupunkiseudun kuntoliikuntaa, huippu- urheilua ja on yksi yleisurheilun valtakunnallisista harjoittelukeskuksista. Säännöllistä kilpailutoimintaa järjestetään yleisurheilussa, voimistelussa ja salibandyssä.

Itäkeskuksen uimahalli

Tavoittavuus n. 1 000 000 / v.

Idän tropiikiksikin kutsuttu Itäkeskuksen uimahalli on koko perheen virkistyskeskus. Uimahallissa polskitaan kolmessa altaassa, rentoudutaan porealtaassa, peuhataan vesiliukumäissä, karaistutaan kylmävesialtaassa ja lämmitellään viidessä normisaunassa sekä höyrysaunassa. Hallissa on myös kuntosali ja kahvio.

Pirkkolan liikuntapuisto

Tavoittavuus n. 1 000 000 / v.

Pirkkolan liikuntapuisto on liikuntapaikkojen keskittymä, johon kuuluu palloilu- ja uimahalli, kuntosali sekä useiden eri lajeille tarkoitettuja urheilukenttiä sekä jäähalli. Liikuntapuistossa voi harrastaa mm. jalkapalloa, käsipalloa, koripalloa, lentopalloa, voimistelua, taitoluistelua ja jääkiekkoa. Diginäyttö sijaitsee päärakennuksen kahvilassa.

töölön urheilutalo

Tavoittavuus n. 540 000 / v.

Urheiluhallit Töölö avattiin peruskorjauksen jälkeen yleisölle joulukuussa 2019. Uudistetulla allasosastolla vesiliikunnan ystäviä odottavat iso allas, vesiliikunta-allas ja rentoutumisallas Töölössä
on myös kattava moderni kuntosali sekä kaksi ryhmäliikuntasalia. Treenin jälkeen voi rentoutua kahvilassa jossa myös digitaulu sijaitsee.

kallion urheilutalo

Tavoittavuus n. 560 000 / v.

Vuonna 1962 avattu, aito stadin halli Brahen kentän vieressä. Urheilutalossa on uimahalli, palloiluhalli, kuntosali ja keilahalli, ja 25 ja 50 metrin pituiset ampumaradat sekä kokoustiloja. Näiden yhteydessä toimii myös kahvila Pelinainen. Diginäyttö sijaitsee sisääntulo aulassa siten että se tavoittaa sekä uimassa ja salilla kävijät että palloiluhallia käyttävät.

Malmin Uimahalli

Tavoittavuus n. 840 000 / v.

Vuonna 2014 remontoitu viihtyisä ja valoisa uimahalli Malmitalon vieressä. Hallissa on 25m allas, virkistysalla, hierovia suihkuja, kylmävesiallas ja ulkokahluuallas. Lisäksi hallista löytyy ryhmäliikuntatilat ja kuntosali. Diginäyttö sijaitsee hallin kahvilan yhteydessä.

Malmin Jäähalli

Tavoittavuus n. 500 000 / v.

Hallissa on kolme kaukaloa, joista yhdessä on
500 hengen katsomo, kahvila, teroituspalvelu ja neuvotteluhuone. Halli toimii Red Wingsin, IHK:n ja OKK:n harjoitus ja peliareenana. Suurin osa käyttäjistä on jääkiekon tai taitoluistelun harrastajia.

Vuosaaren jäähalli

Tavoittavuus n. 400 000 / v.

Aimo Mäkinen Areenassa on kaksi kaukaloa, 170 hengen katsomo, kahvila. Hallin pukuhuoneet toimivat myös Vuosaaren urheilupuiston jalkapalloilijoiden käytössä. Halli toimii Vuosaaren Viikinkien kotiareenana. Suurin osa käyttäjistä on jääkiekon tai taitoluistelun harrastajia.

Paloheinän Jäähalli

Tavoittavuus n. 440 000 / v.

Vuonna 2003 rakennettu Jäähalli pitää sisällään kaksi kaukaloa ja kahvilan. Hallissa on kova käyttöaste ja sitä käyttävät niin juniori jääkiekkoseurat että taitoluistelijat. Jäähalli toimii HIFK:n ja HJK:n junioriseurojen harjoitus- ja pelihallina. Diginäyttö sijaitsee alakerran sisääntuloaulassa.

Kaarelan jäähalli

Tavoittavuus n. 400 000 / v.

Vuonna 2018 auennut kahden kaukalon halli jossa myös iso kahvila-alue. Jäähalli toimii Karhu-Kissojen kotiareenana. Diginäyttö sijaitsee alakerran sisääntulon ja ravintolan välittömässä läheisyydessä. Suurin osa käyttäjistä on jääkiekon tai taitoluistelun harrastajia.

Talin keilahalli

Tavoittavuus n. 240 000 / v.

Keilahalli on osa Talin liikuntapuiston monipuolisia liikuntapalveluita. Hallissa keilaavat niin ammattilaiset, aloittelijat kuin hohtokeilaajatkin. Perhehohtokeilauksesta on muodostunut lapsiperheiden suosikki. Diginäyttö sijaitsee yläkerran sisääntulon
ja ravintolan välittömässä läheisyydessä. Hallissa mahdollisuus myös isompaan näkyvyyteen.

Pasilan urheilutalo

Tavoittavuus n. 200 000 / v

Keskuspuiston kupeessa sijaitseva Urheiluhallit Pasila on palloilun klassikko, joka täyttää vaatimukset suuremmillekin tapahtumille. Kuntotestiasemalla katsastetaan kuntoa ja huolletaan kehoa. Ryhmäliikuntatarjontaa löytyy sekä kevyemmästä liikunnasta pitäville että tositreenaajille. Kuntosali viimeistelee toimivan kokonaisuuden.

Vantaa

Tikkurilan uimahalli

Tavoittavuus n. 500 000 / v.

Tikkurilan uimahallissa on 50 metrin allas, 4,5m syvä hyppyallas ja opetusallas. Hyppyaltaalla on 1 ja 3 metrin ponnahduslaudat ja 10 metrin hyppytorni. Isossa altaassa on 25 metrin uimataitovaatimus. Hallissa on myös kuntosali sekä liikuntasali. Diginäyttö sijaitsee kahvilan tiloissa.

Myyrmäen urheilutalo

Tavoittavuus n. 660 000 / v.

Myyrmäen urheilutalo on Länsi-Vantaan suosituin liikuntapaikka. Urheilutalo toimii SB Vantaan ja käsipalloseura Atlaksen kotihallina. Tiloihin kuuluu lisäksi myös painitilat, voimistelusali, voimailutilat sekä uimahalli. Diginäyttö sijaitsee kahvilan tiloissa.

Vantaan Aktia Areena

Tavoittavuus n. 400 000 / v.

Aktia Areenalla pelataan jalkapallon piirisarjan ottelut ja turnausotteluita läpi kauden. Marras- ja maaliskuun välisenä aikana pelataan talvisarjaa lähes joka viikonloppu. Halli tarjoaa erinomaiset puitteet niin harjoitteluun kuin pelaamiseenkin ympäri vuoden.

Peakfin Areena Korso

Tavoittavuus n. 240 000 / v.

Korson urheilukenttällä sijaitseva kuplahalli on keväästä 2017 lähtien ollut pysyvästi ylhäällä ja siellä pelataan jalkapalloa ympäri vuoden. Kenttä toimii Korson Palloseuran kotikenttänä ja hallissa pelataan piirisarjan otteluita sekä useita turnauksia koko kauden aikana. Hallissa on myös kahvila kesäterassilla sekä urheiluvaruste myymälä.

campo center

Tavoittavuus n. 240 000 / v.

Campo Center on Vantaan Rajakylässä sijaitseva salibandyhalli, josta löytyy kolme salibandykenttää ja kahvila. Pääkentän katsomokapasiteetti on noin 250. Diginäyttö sijaitsee kahvilan ja aulan yhteydessä.

Espoo

Tapiolan Honkahalli

Tavoittavuus n. 400 000 / v.

HonkaHalli toimii Tapiolan Hongan harjoitus ja otteluhallina sekä useiden tapahtumien tapahtumapaikkana. Hallissa järjestetään mm. Tapiolan Hongan jokavuotinen Talvijuhla, koululaisten koripalloturnauksia ja Tallink Tournament. Diginäyttömme sijaitsee kahvilassa.

Espoonlahden urheilupuisto

Tavoittavuus n. 600 000 / v.

Espoonlahden urheilupuisto on monipuolinen liikuntapaikka, josta löytyvät jalkapallokenttiä, ulkojääkiekkokenttä, urheiluhalli, jäähalli, katukoriskentät, skeittipuisto sekä ulkokuntoalue. Diginäyttö sijaitsee Espoon palloseuran kahvilan ikkunassa ulospäin sijoitettuna.

muu uusimaa

Tuusulan uimahalli

Tavoittavuus n. 500 000 / v.

Uimahalli sijaitsee keskeisellä paikalla Tuusulassa. Se on niin aikuisten kuin nuorten aktiivisessa käytössä. Hallissa on myös kuntosali. Diginäyttö sijaitsee sisääntulon välittömässä läheisyydessä, siten että kaikilla on mahdollisuus nähdä se.

Järvenpään Areena

Tavoittavuus n. 200 000 / v.

Auto-Arita Areena toimii Järvenpään palloseuran ja Kellokosken Alun harjoitus- ja otteluhallina. Siellä pelataan piirisarjan otteluita ja useita turnauksia kauden aikana. Diginäyttö sijaitsee näkyvällä paikalla buffetin välittömässä läheisyydessä.

Lohjan Uimahalli

Tavoittavuus n. 600 000 / v.

Virkistysuimala Neidonkeidas tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet vesiliikuntaan ja virkistäytymiseen kaikenikäisille. Uimalassa on myös kuntosali. Diginäyttö tavoittaa kaikki uimahallissa ja kuntosalilla kävijät.

Keravan Uimahalli

Tavoittavuus n. 500 000 / v.

Vuonna 2019 peruskorjatussa Keravan uimahallissa on 800 neliömetriä vesipinta-alaa ja kuusi allasta sekä tavalliset että höyrysaunat. Uimahallissa on myös viisi liikuntasalia, kuntosali ja kokoustilat. Diginäyttö sijaitsee sisääntulo aulassa.

Porvoon Uusimaa Areena

Tavoittavuus n. 240 000 / v.

Porvoon uuden jalkapallohalli toiminnallinen alue käsittää jalkapallokentän, juoksuradan sekä painonnosto alueen. Katsomokapasiteetti on 300 henkilöä. Halli on avoinna ympärivuoden ja näyttömme sijaitsee aulassa vessojen läheisyydessä.

kanta-häme

hämeenlinnan uimahalli

Tavoittavuus n. 660 000 / v.

Vuonna 2017 remontoidun uimahallin altaisiin lukeutuvat 25 metrin kilpauintiallas, hyppyallas, vesijumppa-/ kuntoallas, porealtaat, lastenallas ja ulkoallas. Uimahallissa on lisäksi kuntosali, n. 400m2 suuruinen liikuntasali sekä aulatilassa kahvio. Näyttömme sijaitsee aulassa kahvilan läheisyydessä.

Urheiluopistot

Kisakeskus

Tavoittavuus n. 200 000 / v.

Kisakeskus eli Kisis on luonnonläheinen urheiluopisto ja liikuntakeskus Kullaanjärven rannalla ja se tarjoaa monipuolista majoitusta ja palveluja myös vapaa-ajan liikuntaan. Kisiksessä voi harrastaa erilaisia sisä- ja ulkopelejä, sauvakävellä, käydä kuntosalilla, potkupyöräillä jne. Kisis sisältää mm. voimistelusalin ja voimailusalin sekä aulakahvilan.

Etsimme uusia yhteistyökumppaneita

URHEILUSEURAN/LIIKUNTAHALLIN PÄÄTTÄJÄ!

Haluatko digitaalisen infonäytön seurasi halliin? Näytön avulla saat seurasi/hallisi tiedotteita harrastuspaikoille ja samalla saat passiivista mainostuloa seurasi tai liikuntahallisi kassaan.

Liitä urheiluseurasi meidän verkostoon ja keskity seuran päivittäiseen tekemiseen. Meidän kautta voit hankkia juuri oikeanlaisen diginäytön teidän seuran tarpeisiin. Me hoidamme näytön päivityksen, korjauksen, vakuutukset ja sisällön.

MIKSI DIGINÄYTTÖ TEILLE?

Digitaalinen mainostaulu harrastuspaikallanne on täysin riskitön palvelu.