urheilijoille
ja Urheiluseuroille

Yksilöurheilija:

Helpota Sponsorien hankkimista ja anna itsellesi enemmän aikaa treenata!

Yksilöurheilijan arki on todella raskasta. Heidän täytyy elämäntilanteesta riippuen rankan harjoittelun lisäksi käydä töissä, koulussa tai sitten olla hankkimassa rahoitusta, että voi jatkaa lajin parissa. Onneksi heidän tukenaan on monia eri alan ihmisiä. Valmentaja, fysioterapeutti, hierojaa ja lääkäriä. Kun yksilöurheilija keskittyy harjoitteluun tosissaan hänellä ei jää aikaa sponsoreiden hankkimiseen. Yhteistyösopimukset yritysten kanssa ovat elintärkeitä yksilöurheilijalle. Tämä mahdollistaa rankan harjoittelun sekä tietysti myös taloudellisen turvan. Tavoitteellisesti harjoittelevalle urheilijalle ei jää aikaa normaalin työntekoon.

Sport Family Oy:n edustajat ovat myös teidän käytettävissä. Me haluamme olla osa juuri sinun arkeasi. Sillä aikaa kun treenaat täysillä kohti maailman kärkeä, me hoidamme neuvottelut sinun puolestasi yritysten kanssa. Ota meihin yhteyttä ja kerro meille mitä lajia harrastat ja mitkä ovat tulevaisuuden tavoitteesi. Neuvotteluiden jälkeen me etsimme sinulle juuri oikeanlaiset yhteistyökumppanit.

Urheiluseurat:

yhteistyökumppani hukassa?

Ulkoista yhteistyökumppaneiden hankinta meille. Etsimme teidän seurallenne juuri oikeanlaisia kumppaneita. Urheilutapahtumiin teemme myös kumppanuushankintaa.

Luo seurallesi oma verkkokauppa meidän verkkopalvelun kautta ja voit myydä fanitavaroiden lisäksi myös räätälöityjä sponsoripaketteja. Kausikorttien sekä ottelulippujen myyntikin hoituu kätevästi meidän sähköisten palveluiden avulla. Autamme teitä markkinoinnissa sekä verkkokaupan perustamisessa.

Liitä seurasi Urheiluperheen jäseneksi ja voit keskittyä seurassa muihin asioihin.

YHTEISTYÖSSÄ JO MUKANA: